Иван Ласкин пак изригна: Коя си ти, ма?! Грозна дописничка, сопол (виж как подпали мрежата)

Иван Ласкин пак изригна: Коя си ти, ма?! Грозна дописничка, сопол (виж как подпали мрежата)
Гласувайте за статията

Иван Ласкин продължава да си бъде все същия темпераментен бунтар!

Времето си минава, хората остаряват, но Иван Ласкин си остава все същия „мил“, „деликатен“ и „кротък“ човечец. Разбира се, това е в кръга на майтапа, защото помията, която редовно се излива от устата му, е до болка позната на всички.

Иван Ласкин

Иван Ласкин отново преля от „умиление“ и „нежност“ в мрежата

Без значение дали актьорът е в правото си, или не. В случая определено е така. Нормално е Иван Ласкин да се вбеси и да отвърне на „удара“ на неизвестна журналистка. Позволила си да го вкара в измислена война с голямата Стоянка Мутафова.

Ето какво избълва половинката на Алекс Сърчаджиева в профила си в социалната мрежа. Предаваме го без редакторска намеса. А и бихме ли могли да редактираме тези така цветисти слова:

„Отново и отново жълти храчки се занимават с мен! Абе, вие луди ли сте бе? Стояна ме знае от дете. С Муки ни обожават семейството. На коя грозна като конски анус дописничка й хрумна да изсере тази простотия за Стояна?!

И за малоумен сопол става ясно, че с поста си аз визирам некадърните и ненужни актьори, които са се впили в “щата” и дума да не става да дадат път на младите и талантливите! Елате на 1-ви в хотел “Маринела“, където ще бъде представена книгата за Стояна и ще видите как ми се „сърди“ Великата Стояна!

Вие сте нещастни, прашасали, покрити с хладината на вечното без.бие гнидодописници! Презирам ви вас и сополивите ви потни хонорарчета изкарани на мой гръб. Бъдете здрави сополаци!“, тържествено заключи Иван Ласкин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар