Ех, любов: Гущеров и Светлана Василева се похвалиха с домашен Хелоуин! (ето как празнуваха в Бояна – СНИМКИ)

Ех, любов: Гущеров и Светлана Василева се похвалиха с домашен Хелоуин! (ето как празнуваха в Бояна – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Християн Гущеров и Светлана Василева не пропуснаха да се похвалят с уютния си Хелоуин!

Хелоуин по чехли, сред домашен уют – с това се похвалиха още снощи Християн Гущеров и Светлана Василева. Които постнаха снимки от палата на милионера в Бояна. Двамата решиха да си останат вкъщи и да поканят само най-близки хора на партито.

Християн Гущеров

Християн Гущеров и Светлана Василева празнуваха Хелоуин у дома

Бившият съпруг на Мария не задълба толкова в приготовленията на костюми и прочие. Достатъчна му бе само една страховита маска на наподобяващо То на Стивън Кинг страшилище.

Докато половинката му Светлана Василева видимо се беше постарала повече – особено в грима, който бе от най-актуалните тази година. Светлето изглеждаше сладко и изобщо не плашещо. Но може би това е била и целта, предвид факта, че до тях имаше и малки деца.

Както виждаме, в скута на Василева седи сладко малко момиченце, което е дете на една от най-добрите й приятелки. Християн Гущеров е отворил вратите на дома си не само за своята бъдеща съпруга, която отдавна живее там. Но очевидно и за всички нейни близки, роднини и приятели.

Припомняме, че неотдавна самата плеймейтка сподели, че двамата с Християн все по-рядко излизат на клубове и ресторанти, защото предпочитат да са заедно у дома. „Не ни трябват шумове и хора, ние сме си напълно достатъчни“, похвали се Светлана Василева.

Тепърва предстои да разберем за кога са планирали предстоящата си сватба. А и дали преди нея Гущеров няма да направи мечтаното бебе на Василева.

Светлето вече се готви за свои дечица с Гущеров

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар