Мегз си няма идея какво я чака! Вижте кой се кани да я срине със земята

Мегз си няма идея какво я чака! Вижте кой се кани да я срине със земята
Гласувайте за статията

След като излезе от ВИП Брадър, Мегз я чакат не един и два сериозни проблема!

Неоспоримо е, че Мегз успя да си направи голяма реклама на модния бизнес с присъствието си в Къщата на ВИП Брадър. Цяла България говори как тя не е склонна да облече други дрехи освен своите. Но и на всички стана ясно като бял ден, че бизнесът на дизайнерката от Раковски май не е особено прозрачен и честен към държавата, узна kliuki.bg.

Бебо се подигра на Мегз

Днес стана ясно, че предаването „Господари на ефира“ готви обширно разследване на дейността на фирмите на Мегз. Наскоро излезе информация, че тя прикрива данъци, регистирайки фирма след фирма преди да достигне оборот от 50 хиляди лева. Дали това наистина е така и какво ще последва, тепърва ще става явно.

Но вече е ясно, че цялата фамилия Халваджиян явно има доста против упоритата Каканашева и се кани да й нанесе доста тежък удар. Най-вероятно тя ще бъде посрещната още на излизане от ВИП Брадър с камера и микрофон, за да дава обяснение. А Бебо Халваджиян публикува колаж, с който се присмива на бизнес практиките на дизайнерката, пише pik.bg.

В редакцията на „Господари на ефира“ били пристигнали редица оплаквания към онлайн магазина на Мегз. В него отсъствала информация за юридическо лице, което си е престъпление. Явно нови и нови разкрития тепърва ще изплуват. Затова и мнозина вече са на мнение, че за Каканашева важи с пълна сила поговорката „Да бе мирно седяло, не би чудо видяло“!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар