Ти да видиш: Бориса Тютюнджиева се омъжва за детската си любов! (оказа се и богат – ето кой е бъдещият й съпруг)

Ти да видиш: Бориса Тютюнджиева се омъжва за детската си любов! (оказа се и богат – ето кой е бъдещият й съпруг)
Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева скоро ще бъде булка, изненада всички с новината!

Чаровната моделка Бориса Тютюнджиева ще се омъжва. Да, това е самата истина и то призната лично от нея пред близки приятели. Дълго време Бо не беше се появявала в медийното пространство и това бе съвсем целенасочено.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева ще се омъжва за детската си любов, напълно забрави Андрей Арнаудов

Бориса Тютюнджиева иска да запази само за себе си своето лично пространство. И най-вече бъдещия си съпруг. На всички снимки, които тя поства в мрежата, въпросният мачо е със закрито лице.

Единственото, което се знае за него е, че двамата с Бориса се познават отдавна. Още докато били деца. Младият мъж е с няколко години по-голям от нея, но са общували като малки и Бориса Тютюнджиева още тогава лапнала въдицата по него.

„Това, разбира се, е било отдавна и навремето той не й е обръщал никакво внимание. Гледал е на нея като на малка пикла и дори я е бъзикал. Бо беснеела всеки път и се зарекла, че ще го намрази. Но я вижте какво се случва сега – срещнаха се след години и ще се женят“, смеят се близки на моделката.

Бързаме да уточним, че Бо не е бременна. Тя е категорична, че иска още няколко годинки да си поживее и чак тогава да се отдаде на майчинството. Което сто процента ще бъде добре подсигурено, защото бъдещият й съпруг е от много богата фамилия. А и самият той управлявал с желязна ръка супер доходен и успешен бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар