Скандал: Свекървата на бременната Мария Илиева й е почти набор! (отказва да я приеме за снаха – истината шокира всички)

Скандал: Свекървата на бременната Мария Илиева й е почти набор! (отказва да я приеме за снаха – истината шокира всички)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева е почти набор с родителката на любимия си мъж!

40-годишната Мария Илиева е в трепетно очакване на първата си рожба. Както самата тя вече показа, бременността й е в петия месец и вече е ясно, че очаква момченце. Досега всички се питаха кой е бащата на бебето.

Мария Илиева

Свекървата на Мария Илиева не иска и да чуе за нея

Е, разбра се. Оказа се, че това е 26-годишният Георги Михайлов, с когото Мария Илиева се загаджи в началото на тази година. Двамата се запознали в Белгия, където Жоро има строителен бизнес. Той е съдружник в успешна фирма заедно с още един човек.

Връзката на Мария Илиева и Георги Михайлов е от края на февруари, а зачеването е станало по време на пролетната им романтична екскурзия в чужбина. Припомняме, че малко след това певицата престана да се показва с младока. Което породи съмнения да не би да са се разделили.

Вече е ясно, че не са. Просто Мария е искала да пази в пълна тайна бременността си, поне в първите месеци. И се е държала настрани от всички останали мъже, за да не я свързват с тях и да разпространяват лъжи.

Дотук добре – макар и млад, Георги няма нищо против да стане татко. Дори очаквал с нетърпение детето си от известната певица. Не на същото мнение били родителите му обаче. И особено майка му, която е почти набор на певицата.

Жената била само със седем години по-голяма от бъдещата си снаха и останала потресена от избора на сина си. Към момента тя категорично отказвала да приеме изпълнителката в дома си. А новината, че ще става баба от 40-годишната любима на отрочето й, направо я влудявала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Свекървата на бременната Мария Илиева й е почти набор! (отказва да я приеме за снаха – истината шокира всички)”

  1. Катя

    Ное. 01. 2017

    Има нещо изключително извратено в цялата тази история

Добавете коментар