Браво! Даниел Петканов към Тото: Ти не си мъж, ти си примитив! (виж как го постави на мястото му)

Браво! Даниел Петканов към Тото: Ти не си мъж, ти си примитив! (виж как го постави на мястото му)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов буквално закла Тото от СкандаУ и го постави на място!

Нечуваните скандали в Къщата на Вип Брадър 2017 ще продължат с пълна сила и днес. Освен пияният Тото от СкандаУ обаче, в епизода ще блесне и Даниел Петканов. Който с една дума ще постави рапъра на мястото му.

Даниел Петканов

Даниел Петканов хубаво ще му го рекне на изпадналия в истерия Тото

Тото е още под жестокото въздействие на алкохола и продължава да сипе обиди и закани към шеф Петров. Даниел Петканов се опитва да му влезе разум в главата, но Йонислав Йотов не ще и да чуе.

В един момент Тото от СкандаУ се изправя пред Дани и му заявява: „Брато, остави ме! Аз съм мъж. Остави ме да действам по мъжки!“. На което прясно жененият репортер кратко и точно отвръща: „За теб мъжки означава примитивно. А, повярвай ми, това не е така. Примитивното не те прави мъж“.

Тото остава като гръмнат за момент, а после започва спор с Лудия репортер, когото доскоро считаше за приятел. Разбира се, до сериозен скандал между двамата няма да се стигне, но рапърът ще продължи да натяга ситуацията и отново ще се изправи срещу гнева на Биг Брадър.

Освен алкохолния делириум в Къщата, тази вечер ще видим и последните номинации преди големия финал на шоуто. Те ще се проведат по безпрецедентен до момента начин и ще изправят дори приятели един срещу друг.

Ще успее ли в крайна сметка да се завърне мира в Къщата или вече всеки ще очаква финала като озверял вълк единак, това предстои да видим още довечера по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Браво! Даниел Петканов към Тото: Ти не си мъж, ти си примитив! (виж как го постави на мястото му)”

  1. zlatena

    Ное. 01. 2017

    Пожелавам на психично болния психопат шеф чудовище свиня Борис Петров всички негови ресторанти в цяла България да фалират да няма нито един клиент и нито една стотинка от това най много ще го заболи психопата свинкс шеф Петров

Добавете коментар