Бомба: Румен Луканов живял в публичен дом? (Цялата истина само тук)

Бомба: Румен Луканов живял в публичен дом? (Цялата истина само тук)
Гласувайте за статията

Румен Луканов живял в публичен дом

Румен Луканов живял в дом, използван като нелегален публичен дом. Водещият на „Сделка или не” прекарал част от живота си в скандалния апартамент на Лъвов мост, доверяват негови съседи. Става дума за апартамент в кооперация на бул. „Мария-Луиза”.

Румен Луканов

Румен Луканов и жена му живяли в публичен дом

Тя била построена от двама предприемчиви братя евреи през 30-те години на миналия век. В съседство притежавали още една сграда, където живеели със семействата си. А другата отдавали под наем.

Според служители от общината въпросната кооперация функционирала като нелегален публичен ден, стопанисвана от двамата евреи. Интересното е, че в пететажната постройка имало само по един апартамент на етаж.

Целта била да не се притесняват заможните господа, които били в компанията на шармантните госпожици, пише столичен седмичник.

След 9-ти септември бизнеса им не потръгнал и те напуснали България. А сградата станала собственост на „Жилфонд”. Малко преди 10-ти ноември един от апартаментите купува български дипломат.

Но дъщеря му го залага срещу кредит и после банката го прибира. След което става притежание на Румен Луканов и съпругата му Ина.

Ина е дългогодишен брокер на недвижима собственост. Тя била изкушена от достъпната цена и местоположението на апартамента. Както и факта, че се намира на централен булевард. Оправната дама винаги е мечтаела да живее на пъпа на столицата, доверяват и нейни комшии.

Всъщност скандалният апартамент е записан на името на по-големия наследник семейство Луканови- Матю. След като момчето им решава да се установи в Англия, те го продават и с част от парите сина им заживява на Острова.

С днешна дата Ина вече е купила нов апартамент, пак в центъра, където живее с по-малкия им син Франк, който следва право.Според клюките Румен Луканов е в развод със съпругата си Ина. Двамата не коментират личния си живот, но съседи все по-често засичат телевизионера в компанията на млади и засукани мадами.

Освен че се върна триумфално в телевизията със старото си предаване, Румен Луканов върти и успешен бизнес. Той е собственик на магазини за вино, заведения за бързо хранене и сладкарница. Признава, че най-голямата му страст е да пътува и не спира да го прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар