Алекс Богданска заби нож в гърба на Даниел Петканов: Доказа, че не знае какво е истински брак!

Алекс Богданска заби нож в гърба на Даниел Петканов: Доказа, че не знае какво е истински брак!
5 (100%) 2 votes

Даниел Петканов се оказа предаден от собствената си съпруга!

Красавицата Александра може вече по документи да е Петканова, но иначе си остава Богданска. Постъпката й спрямо Даниел Петканов го доказва.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Александра Богданска предаде Даниел Петканов

Това момиче показа ясно, че не е наясно какво е истински брак. Алекс не застана зад мъжа си по време на номинациите. За нея друг е по-достоен да спечели „ВИП Брадър“.

Този друг е Джулиана Гани. Плеймейтката й бе кума на сватбата и оттам двете много се сближиха.

Все пак фактът, че Алекс не избра мъжа си, е живо предателство и дори нож в гърба му. Надали самият журналист се е почувствал добре от тази й постъпка.

Още повече че той самият посочи именно жена си за най-достойна да спечели. Лудия репортер се аргументира, че Александра е показала на всички, че може да прощава и да бъде над нещата.

Даниел Петканов бе категоричен, че не иска да се развежда с нея след шоуто. Той се надява двамата да останат женени и по възможност – верни един на друг.

В крайна сметка, с или без гласа на Богданска, Дани спечели най-много положителни точки и се превърна във фаворита за спечелване на „ВИП Брадър“. Всички го определят като много добър човек, който умее да балансира нещата в Къщата.

Даниел Петканов е един от единствените двама, които последваха сюжета на тазгодишния сезон на формата. Той трябваше да е любовен, но само Дани и Алекс показаха нещо любовно. Дали това ще помогне на някого от тях в битката за крайния победител в шоуто, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар