Шок: Уравновесеният Даниел Петканов избухна в сълзи! (ето какво го разтърси из основи – виж тук)

Шок: Уравновесеният Даниел Петканов избухна в сълзи! (ето какво го разтърси из основи – виж тук)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов не издържа и се разплака в Къщата на Вип Брадър!

Даниел Петканов, очаквано или не, към момента е най-големият претендент за титлата любима звезда на България. Снощи той беше номиниран за победител във Вип Брадър 2017 от повечето свои съквартиранти.

Даниел Петканов

Даниел Петканов остана разтърсен из основи след думите на съквартирантите си

Единствена Мегз го срина със земята като отсече, че Лудия репортер бил най-недостоен за победата. Дори пред шеф Петров. Разбира се, Мегз е „друга бира“. Спомняме си как тя посочи самата себе си като най-подходящия фаворит в шоуто…

Не за нея е въпросът обаче, а за това как Даниел Петканов успя да сащиса съквартирантите малко след номинациите. Съпругът на Алекс Богданска се разплака буквално като малко дете пред всички.

Доскоро уравновесеният, весел и разумен Дани рухна. А причината е доста нехарактерна, поне за повечето от съквартирантите му. Петканов остана наистина разтърсен от факта, че толкова хора го считат за добро момче и пример за останалите.

Точно това – добрите думи, а не лошите, го накараха да се разплаче като момченце. А жена му Алекс Богданска го скри в прегръдките си, за да го успокои. Очевидно е, че репортерът не очакваше това от никого. Не и след това, което направи преди година на Александра.

„Никога не съм си представял, че може да посочат мен за най-достойният тук. Аз самият не бих го направил. Не и след нещата, които съм вършил. Явно най-трудното е човек да прости сам на себе си. Но много се радвам и съм страшно благодарен за думите, които чух тази вечер“, хлипал Даниел Петканов.

Той твърди, че победата не го интересува. Защото далеч по-важно е това, което вече се случи. А именно „коронацията“ от приятелите му в Къщата на Вип Брадър 2017.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар