Безсрамник: Деян Донков мърсува с млада колежка в театъра (Гаджета са от лятото-подробности)

Безсрамник: Деян Донков мърсува с млада колежка в театъра (Гаджета са от лятото-подробности)
Гласувайте за статията

Деян Донков предаде своята Радина Кърджилова

Радина Кърджилова какво ли не направи за Деян Донков. Тя премина през „деветте кръга на ада” с него и заради него. И го дари с най-милото-роди му сина Христо.

Деян Донков

Деян Донков кръшка на Радина със студентка

След като стана баща за втори път, защото има пораснал син от предишна връзка, актьора бе на седмото небе от щастие.

Той се грижеше трепетно за бебето и майката, като не даваше прах да падне върху тях. Алкохолът, пиянските запои, вредните вещества и побоищата останаха назад, в миналото. Той разхождаше малкия

Христо и твърдеше, че бебето и Радина са неговия свят, най-любимите му същества. Но то бе доскоро. Това лято млада и красива студентка му „отвя главата”. Тя се казва Елена Петрова, като именитата си адашка. И е с двадесетина години па-млада от Деян Донков.

Остават й още няколко месеца, за да се дипломира в НАТФИЗ. С мъжа на Радина Кърджилова си партнират в новия спектакъл „Калигула”, поставен от Дарина Добрева в Народния театър. Именно по време на репетициите стартирала бурната любовта афера между двамата.

Страстите им били толкова изпепеляващи, че техни колеги ги ловнали как упражняват занаята на Дон Жуан директно в гримьорните. И после запъхтени и щастливи нахлували в банята. После пък, след репетициите, отпрашвали в неизвестна посока, разкриват очевидци, пише „Уикенд”.

Радина Кърджилова дочула какви ги върши нейната половинка. Веднага му спретнала скандал, но той въртеливо й обяснил, че това са злобни сплетни по негов адрес. Видиш ли, той бил като невинно агънце и нищо такова не се било случило. Само че половинката му не повярвала, защото добре познавала слабите ангели на мъжа си.

А и от лятото той коренно се променил. Вече не бързал да се прибира в къщи и не напирал повече да разхожда малкия Христо. Радина Кърджилова очакваше след раждането на сина им Деян Донков да се промени тотално. Само че, отново се е излъгала в него, жалят я нейни колежки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар