Надя е сломена: Стоян Алексиев не просто й иневерява с Ивана, а…

Надя е сломена: Стоян Алексиев не просто й иневерява с Ивана, а…
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев няма граници в унижението, което нанася на своята съпруга!

Актьорът Стоян Алексиев премина всички граници. Той не просто изневерява на жена си Надя, а вече системно я унижава.

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева

Стоян Алексиев е влюбен в Ивана

Преди дни бай Стоян е бил забелязан на публично мероприятие под ръка с любовницата си. Двамата с Ивана Бобойчева се появили съвсем спокойно като истинска двойка, пише в. „Уикенд“.

Въпреки че вече показва студентката от НАТФИЗ като своя официална половинка, актьорът все още живее със съпругата си. Двамата продължават да делят един покрив, което е върхът на унижението за нея.

Тъй като жилището е на Стоян Алексиев, той отказвал да се изнесе. Жена му пък нямало къде да отиде на стари години и затова била принудена да търпи изневерите му пред собствения й поглед.

В същото време наглостта на професора в НАТФИЗ вече е направо шокираща. Той не спира да твърди, че Ивана му е само студентка и онази сцена помежду им е била част от репетиция за филм.

Говори се, че Бобойчева даже не се притеснявала да звъни на любовника си в дома му, където понякога вдигала съпругата му. Надя била наясно с всичко, но не можела да си позволи да се изнесе.

Близките и приятелите на Стоян Алексиев го съветвали да прекрати любовта си с Ивана, но той бил като опиянен от нея. Това за него не било само на сексуална основа, но и се влюбвал истински в 44 години по-младата блондинка.

Дали ще се стигне до нещо повече помежду им, остава да разберем. Унижението за клетата Надя обаче е огромно и ще си остане огромно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар