Павел с нов ултиматум към Преслава: Повече няма да ги виждаш! (Показа си рогата+подробности)

Павел с нов ултиматум към Преслава: Повече няма да ги виждаш! (Показа си рогата+подробности)
5 (100%) 1 vote

Павел не спира да се разпорежда с Преслава

Павел здравата е озаптил Преслава. Новото й гадже изобщо не си поплюва. Здравенякът е дал нов ултиматум на половинката й. Той вече й е забранил да се вижда със старите си гаджета.
Преслава май пак попадна на неподходящия мъж.

Преслава

Павел сви сърмите на Преслава

Новото й гадже си показа рогата само месеци, след като двамата са двойка. Преди време Павел Лазаров забрани на половинката си да пуши. Сега здравенякът е издал нов ултиматум. Той е забранил хитовата певица да се вижда със старите си гаджета.

След като гласовитката от Добрич официално го показа пред медиите и широката общественост, пак по негово нареждане, сега той е издал нова заповед на любимата си

Най-шокиращата му забрана била да не се вижда с Джино Бианкалана. Шампионът на ВИП Брадър 2015 от три месеца е на българска земя. Но досега нито веднъж не се е срещал със звездата на „Пайнер”.

Фолкаджийката съвсем целенасочено избягва българина с американски паспорт.

Наскоро бившите съквартиранти отново си спретнаха парти. На него пристигнал не само Джино, но и Станимир Гъмов, дует „Ритон” и останалите от Къщата в Нови хан. Но на сбирката нямало и следа от куподжийката Преси.

Павката бил с доста ревнив характер, а и стар познайник на полицията. Затова бившите гаджета нямали никакво желание да му се пречкат на пътя. А и след като разбрал, че неговата любима преди това мачкала чаршафите с Джино Бианкалана, още повече изтрещял.

„Павел има труден характер. Прекалено ревнив и прекалено избухлив. Обича да се налага. Вече е свил сърмите на Преслава. Но тя също не е от кротките- инат момиче и твърде свободолюбива. За да го слуша толкова, вероятно много го обича. Ама не се знае докага ще издържи на този терор”, коментират близки до топ певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар