Кошмар: Алекс отне мъжествеността на Даниел Петканов!

Кошмар: Алекс отне мъжествеността на Даниел Петканов!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов е друг човек с Александра Богданска в Къщата!

Журналистът Даниел Петканов е харесван от много зрители, но отнася и немалко критики. Причината е, че Лудия репортер не взима отношение в конфликтите и стои изолиран от тях, вижда Kliuki.bg.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов и Алекс на сватбата им

Според слуховете, причината за това поведение на Дани е наличието на Александра Богданска в Къщата. В нейно присъствие той се разнежвал и ставал съвсем друг човек.

Именно заради нея журналистът провалил своя образ във „ВИП Брадър“. Тя го накарала да изглежда като слабохарактерен мъж.

Мнозина са убедени, че Даниел Петканов е щял да изглежда по съвсем друг начин, ако е бил сам в Къщата. Това, че е с жена там, някак го обезличи, защото образите на него и Алекс малко или много се сляха.

Богданска също може би се промени, но за добро. Тя беше много хулена заради всичките любовници, които е имала, но сватбата й с Дани сложи точка на този неин образ на лека жена.

Тези, които познават Даниел Петканов отвън, твърдят, че той в никакъв случай не е толкова мек по характер. Напротив, често влизал и в спорове, конфликти и винаги отстоявал себе си.

Сега обаче, когато Алекс е до него, той явно се страхува да не изглежда много агресивен. Освен това се стреми да покаже на родителите на новата си съпруга, че не е толкова лош.

Те го намразиха, след като опозори дъщеря им. Оттогава е персона нонграта за тях, ама вече е в тяхното семейство. Затова и двете страни трябва да положат усилия да се погодят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар