Софи Маринова разкри: Когато родих, Георги Първанов…

Софи Маринова разкри: Когато родих, Георги Първанов…
5 (100%) 2 votes

Софи Маринова разкри любопитен момент от раждането на Лоренцо!

Певицата Софи Маринова гостува на Слави Трифонов в неговото шоу по Би Ти Ви. Софка разказа интересни неща от своето минало, видя Kliuki.bg.

Софи Маринова

Софи Маринова с интересно разкртитие

Софка се върна с 15 години назад, когато се роди синът й Лоренцо. Раждането му е най-значимото нещо в живота на фолк дивата.

То се е оказало истинско събитие в България, защото дори президентът й е честитил. Нещо, което не може да се види всеки ден.

Георги Първанов, който по онова време е бил глава на държавата, изпратил на родилката Софи Маринова огромен букет цветя, който тя получила в болницата. Към него имало и картичка.

Днес Лоренцо е вече тийнейджър, който също се занимава с музика като майка си. Дори вече излезе първият му сингъл, който има и видеоклип към него.

Любовта към музиката на момчето му е направо закърмена, защото Софи Маринова постоянно е слушала известни песни по време на бременността си. Най-много си пускала парчето на Орлин Горанов и Кристина Димитрова, носещо името „Детски спомен“.

Ромската перла на българската чалга и до днес е много благодарна на Георги Първанов, защото това е жест, който не всеки президент ще направи. Тогава тя е узнала колко всъщност е известна в България и колко много хора се наслаждават на песните й.

Певицата винаги е искала да има още едно дете, но засега е само с Лоренцо. Тя на няколко пъти обяви фалшива бременност от Гринго, но все още не може да направи бившия охранител баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар