Любовен удар съкруши певицата Дара! Константин я остави заради…

Любовен удар съкруши певицата Дара! Константин я остави заради…
Гласувайте за статията

Дара не иска да приеме реалността, която е твърде тежка за нея!

Младата певица Дара се оказа въвлечена в любовна драма. Варненката бе зарязана от гаджето си само месеци след като започна връзката им, пише HotArena.net.

Дара и Константин Трендафилов

Дара и Константин вече не са заедно

Поетът Константин Трендафилов я оставил заради друга. Той бил истински запленен от англичанката Манал, която наскоро отпадна от „Х Фактор“.

Дарина Йотова останала шокирана, когато узнала, че писателят си пада по нейна колежка и толкова бързо я е разлюбил. Говори се, че даже са имали голям скандал, след който раздялата им официално настъпила.

Двамата се запознаха в „Черешката на тортата“ в началото на годината и много се харесаха. Последва любовна връзка, която обаче не приключи много добре.

За Константин отдавна се говори, че не е бил влюбен в Дара, а е преследвал определени цели. Все пак благодарение на нея той стана и сценарист, защото дебютът му като такъв беше в нейно парче.

Мнозина обвиняват поета, че е търсил слава на гърба на певицата. Той има своите читатели, но в светските среди стана популярен именно чрез връзката си с Дара.

Разбира се, тийнейджърката едва ли ще страда много дълго. Тя има цяла опашка мъже зад гърба си, които чакат своя шанс.

Дарина Йотова е известна като голяма любовчийка. За разлика от Гери-Никол, тя върти гаджетата още от гимназията.

Затова надали ще й е трудно да си намери нов любим. Въпросът е, че трудно ще открие мъж като Константин Трендафилов, който изглежда добре и е доста умен освен това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар