Рийз Уидърспун и 18-годишната й дъщеря Ава – като две капки вода

Рийз Уидърспун и 18-годишната й дъщеря Ава – като две капки вода
5 (100%) 1 vote

Рийз Уидърспун и 18-годишната й дъщеря Ава са от онези двойки майка и дете, които правят силно впечатление при появата си, те си приличат и дори акцентират с близки дрехи, цветове щом застана пред обектива, коментираме в „Клюки.Бг“

Така правят на публични изяви най-вече светлокосата актриса и нейното дете – Ава, която е вече пълнолетна.Самата Рийс е на около 40 и изглежда чудесно, затова е трудно да си представим, че има толкова голяма дъщеря, те по скоро приличат на сестри.

Двете естествено имат и много външни прилики, но почти винаги допълват това с акцент. Така се появиха и на последната им изява, където представиха за медиите тоалети и прически, които бяха доста сходни. Красивите майка и дъщеря обичат да позират и с радост зарадваха публика и фотографи с доста снимки.

Актрисата често споделя, както се пише и в изданието „Ева“, че подари известността си и натоварената си професия, не рядко е отсъствала от дома. Това като родител й тежи, тя смята, че всяка майка се обвинява за различни неща, но съветва всеки да прави това, в което има желание, защото щом родителите не с а щастливи и децата им не ще бъдат.

На своите 41 години, освен популярност по света, Рийс има три деца, Ава е най-голямата, следват двама сина. Желаем им здраве и щастие и още красиви снимки за нас – феновете, коментираме в изданието Клюки.бг“. Любопитно , че актрисата не натрапва своята професия и не си представя децата й да я послведват в желанието за кариера и кино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар