Съпругът на Джулиана Гани е бесен, ще избие зъбите на Тото?!

Съпругът на Джулиана Гани е бесен, ще избие зъбите на Тото?!
Гласувайте за статията

Мъжът на Джулиана Гани е изключително ревнив!

Станимир Ташев е от ревнивите мъже, при това доста ревнивите. Джулиана Гани знае това и поради тази причина се опита да се размине с целувка с Тото по време на сериала, който се разигра във „ВИП Брадър“.

Джулиана Гани

Джулиана Гани има много ревнив мъж

Това обаче не се случи и Джули целуна рапъра, което вбесило съпруга й. Той бил на мнение, че единствените устни, до които плеймейтката трябва да се докосва до края на дните си, са неговите.

Фитнес инструкторът бил направо бесен и заплашвал Тото със саморазправа. Дори споделил пред приятели, че ако го види някъде навън, ще му избие зъбите от устата.

Станимир се венча за Джулиана Гани точно преди „ВИП Брадър“, като целта му беше именно да ограничи свалките към нея в Къщата. Големия Брат обаче сам въвлече плеймейтката в любовна игра, макар само чрез мисия.

Самата Джули знаеше, че мъжът й ще изревнува и затова първоначално отказа да целува Йонислав Йотов. Тя обаче доказа, че за нея мисиите са много важни и затова склони.

Станимир вече веднъж бе пренебрегнат от жена си по време на „ВИП Брадър“. Тя избра да не прочете писмо от него, за да не изгуби от бюджета на съквартирантите.

Говори се, че това също ядосало и дори обидило фитнес маниака, който смятал, че е по-важен от някаква си игра. Затова още отсега се заканвал да покаже на силиконката кой командва вкъщи.

Бракът между Джулка и Станимир не започва особено гладко. Те са женени само от 2 месеца, но за това време са били заедно едва 2 седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар