50+ или дали възрастта има значение

50+ или дали възрастта има значение
5 (100%) 1 vote

50+ или дали възрастта има значение, става дума за едни дами, които са неостаряващи в реалния смисъл. Изглеждат перфектно и са вече на на 50, дали е въпрос на грижа за себе си или гени.

Кристи Бринкли, модел, днес на 63 – изящна

да, в случая са известни, но познаваме и доста популярни красавици, които с годините се превръщат в страшна гледка, макар да имат финансови възможности за поддръжка и естетични процедури.

Синди на 50

Ние от изданието „Клюки.бг“ сме избрали няколко популярни жени, за да илюстрираме как всъщност хубостта и мъдростта могат да вървят заедно. 

Да, моделите са едни от тези, при които прекрасната фигура се запазва за повече време, годините на подиума и режима на храна и спорт – може би им помагат. Както се пише и в „Лайфстайл“ – Синди Крауфорд, Ел Макферсан или Кристи Бринкли на своите 60 + са невероятни и сега. 

Да не пропуснем и кино актрисите, за които времето е спряло – Джулия Робъртс, Холи бери, която сякаш никога няма да остарее, тя е все така жизнена и чаровна и на 50+, при все че и стана майка доста късно. Още ще цитираме и Лиз Хърли и разбира се – незабравимата ни Джейн Фонда – класа и стил и на 70.

Тялото – заслужено носи този псевдоними до сега – Ел Макферсън

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар