Два легендарни филма се превръщат в мюзикъл

Два легендарни филма се превръщат в мюзикъл
5 (100%) 1 vote

Два легендарни филма се превръщат в мюзикъл – единият е по-нов и супер успешен – „Замръзналото кралство“ на Дисни, а другият е познат на хората от по-големите поколения – „Хубава Жена“ с Д. Робъртс.

Елза и Анна и тяхната анимирана приказна история се превърна в най-гледаната и най-скъпо платена анимация, обрала и множество награди – най-добър анимационен филм, най-добра песен „Ocкар“ със „Слагам край“ в превод на български език.

Подготвящата се продукция на Бродуей по известното филмче за деца е копие на оригинала и артистите максимално се опитват да се доближат до образите на принцесите, злия принц, снежния човек и добрия дървосекач, се пише и в „Лайфстайл“.

През 2019-та, пък се очаква в екранно продължение на ледената, приказна история за приятелство, любов и обич между сестри, очакваме го с желание и ние.

Малко преди това се разнесе и новината, че се очаква скоро театрално-музикална адаптация по популярния кино хит – „“Хубава жена“.

Трудна задача да изиграеш в музика емблематичните роли на сияещата Д. Робъртс и елегантния във всички възрасти и превъплащения Гиър.

С правенето на музика се е захванал Браян Адамс, който честно си признава, колко висока летва е това, особено щом това ще му е дебют в тази дейност. 

И все пак като хора живели пез 90-те ние толкова харесваме този филм, че очакваме неговата музикална версия да е поне на половина толкова приятно, романтична увлекателна колкото и тази на Вивиън и Вдуард в „Хубава жена“, пишем в „Клюки.Бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар