Скандален слух в музикалния бранш: Ето от кого се оказа бебето на Мария Илиева! (таткото категорично не го иска)

Скандален слух в музикалния бранш: Ето от кого се оказа бебето на Мария Илиева! (таткото категорично не го иска)
Гласувайте за статията

Мария Илиева скоро ще роди първото си дете, но кой е бащата?!

Поп дивата Мария Илиева е в трепетно очакване на първата си рожба. Вече чукнала 40-така, певицата сякаш се беше отчаяла и отказала от идеята, че някога ще стане майка. Е да, ама не! Съдбата й подари най-големия подарък и скоро тя ще гушне в прегръдките си своя малък син.

Мария Илиева

Бременната Мария Илиева чакала дете от Атанас Колев?!

Не всичко около тази щастлива вест обаче е бяло и розово. Защото неразгадан си остава най-важният въпрос. А именно кой е бащата на бебето?! Доскоро упорито се твърдеше, че това е 26-годишният Георги Михайлов, с когото Мария Илиева се запозна в Белгия.

Истината обаче е, че двамата се показваха заедно няколко месеца, а после връзката им сякаш секна. Едното предположение е, че са се скрили нарочно, за да не будят подозрения и защото Мария е искала да пази в тайна мъжа до себе си.

Но има и второ такова, което разтърси музикалния бранш у нас. Защото в тамошните среди упорито се шушука, че Илиева е заченала не от Жорко Михайлов, а от самия Атанас Колев. 20-годишният рапър направил „белята“, но после се отказал от бащинството, разкриха източници пред вестник „Уикенд“.

Припомняме, че Мария Илиева и Наско Колев се разделиха със скандал като беше намесена дори работата на варненеца. След това обаче те имали няколко доста бурни и страстни срещи в крайморски хотели. От които станало и чудото със зачеването.

След като Атанас Колев обаче твърдо отказал да става баща и дори имал наглостта да накара Мария да абортира, тя побесняла. Била категорична, че на всяка цена ще задържи детето и решила таткото, който ще го припознае, да бъде именно Георги Михайлов.

Това обаче са само слухове, които се въртят в пространството. И до момента не са намерили своето потвърждение, нито каквото и да било доказателство за истинност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар