Смазаха я: Мъжът на Наталия Гуркова във връзка с друга жена, майка му изтри всичките им семейни снимки! (Мира не понася снаха си)

Смазаха я: Мъжът на Наталия Гуркова във връзка с друга жена, майка му изтри всичките им семейни снимки! (Мира не понася снаха си)
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова вече не може да отрича за раздялата си с Джордже Михалевич!

Наталия Гуркова може да е една от най-красивите ни победителки в „Мис България“, но личният й живот определено куца. И то от доста време насам. Отдавна Гуркова живее сама в България като се върна от Южна Африка, където двамата с мъжа й се ширеха в огромен палат.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова изоставена от съпруга си, който си има друга

Винаги и навсякъде обаче Наталия крие проблемите си в брака и продължава да лъже, че Джордже не е с нея, заради работа, бизнес ангажименти, сделки и какво ли още не.

Оказа се, че това не само не е истина, но богаташът Михалевич вече доста време има нова връзка. Снимки с непознатата му любима бяха публикувани и в социалната мрежа. При това лично от майка му Мира Михалевич, която никога не е долюбвала нашата красавица Гуркова.

Нищо повече – свекървата на Наталия Гуркова е изтрила всички общи снимки на сина си и бившата Мис България. Сякаш не иска дори да си спомня за нея. Е, това няма как да се случи, защото българката я дари с внуци. Нещо обаче определено се е случило между двете и е замразило чувствата им една към друга завинаги.

От много време насам Наталия Гуркова и любимият й Джордже Михалевич се срещат веднъж седмично или на около десетина дни, но само, за да може той да се види с децата си. След което отново й обръща гръб, за да се върне при новата си любов.

„Нати е съсипана, защото този мъж беше любовта на живота й. Жалко, че приказката й не беше вечна, както си мечтаеше“, коментират близки до нея източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар