Чудо: Влюбен мъж предложи да стане слуга на тризначката Вяра! (виж кой е той и какво й написа)

Чудо: Влюбен мъж предложи да стане слуга на тризначката Вяра! (виж кой е той и какво й написа)
5 (100%) 1 vote

Влюбен мъж се предложи за личен слуга на тризначката Вяра Станчева!

Кой казва, че нямало чудеса на света?! Помните ли тризначките Вяра, Надежда, Любов?! Да, същите, които побъркаха цяла България с безумията си в Биг Брадър преди години.

тризначките

Тризначките ликуват – ето, че и за тях започват да се появяват кандидати. Ти да видиш…

Дълго след това те си кукуваха самотни и всеки втори беше убеден, че няма толкова ненормален мъж на планетата, който би ги поискал. Е да, ама не! Защото Вяра Станчева получи не само предложение, но и оферта за личен слуга от влюбен в нея мъж.

Въпросният се казва И. Ибрямов. Българин е и живее в Лондон, където наскоро тризначката Вяра замина при своята сестра Любов. Омайният от нея Ибрямов й е изпратил това прочувствено обяснение в социалната мрежа. Предаваме го заедно с убийствения брой правописни грешки, но все пак трябва да бъде автентично.

„Здравейте извинете ме че ви беспокоя аз се предлагам да ви чистя пера гладя готвя мия чиниите оправям леглото ви. Да масажирам краката ви да ви лъскам обувките да хвърлям боклука ви да нося чантите ви да слогувам да пера на ръка.

Всичко каквото искате ше правя да сам ваш слуга преслужник чистач роб личен шофьор не искам нищо в замяна за мен ще е удоволствие да сам ви подчинен живея в Лондон на 39 години сам и ше чакам с нетарпение да ви слогувам“, оправи втрещяващата си оферта влюбеният мъж.

Вяря Станчева първо се шашнала, а после му отвърнала със своя снимка от Хелоуин, на която кръв се стича от устата й. Как ли ще се развият нещата между нея и влюбеният Ромео обаче, това предстои да разберем по-нататък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар