Бомба: Милостивата Джулиана Гани пуснала и на Бареков! (скандални разкрития за аферата им)

Бомба: Милостивата Джулиана Гани пуснала и на Бареков! (скандални разкрития за аферата им)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани призна във Вип Брадър, че не отказва на мъж!

Силиконовата бомба Джулиана Гани се оказа по-голяма палавница от очакваното. Оказа се, че кръшната пловдивчанка е пуснала не на кого да е, а на самия Николай Бареков. При това в момента, в който той вече отдавна е бил обвързан с майката на две от децата му Мария Календерска.

Джулиана Гани

Джулиана Гани и Николей Бареков са мачкали чаршафите няколко месеца

Това разкриха близки до Джулиана Гани източници пред вестник „Таблоид“. Гани и Бареков мачкали чаршафите няколко месеца до септември миналата година. В началото русото изкушение дори не предполагало, че любимият й е семеен.

„В началото ме лъжеше, че не е женен. По-късно разбрах истината и му простих, защото успя отново да ме залъже. Когато му казах, че искам да се разделим, той откачи. Направих го заради съпругата му. Горката жена не трябва да бъде лъгана“, разправяла Гани. Която между ласките в кревата с Бареков използвала да се внедри и в редиците на ТВ7.

Припомняме, че политикът я набута в предаването „Комисията Павлов“, където Малката Джулка го играеше асистентка на Митко Павлов. След като двамата с Бареков се разделили обаче, той не преставал да я търси известно време и да настоява отново да си легнат.

„Не спира да ме преследва, обажда се и ме заплашва да не казвам никъде името му. Чака ме пред нас, ходи след мен като куче“, проплакала тогава Джулката. Реакцията й е напълно обяснима, тъй като по това време Мария Календерска вече знаела за забежката му и вдигнала скандал до небесата.

Припомняме, че „милостивата“ Джулиана Гани призна в откровен разговор с Даниел Петканов във Вип Брадър, че не обича да отказва на мъж. „Който си поиска секс, му го давам. То това е човещинка. Няма лошо като го харесвам, да си легна”, разсъждава Малката Джулка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар