Ой, котьоо: Виж какво търпи устатият шеф Петров от тъща си! (старата женица му разказва играта)

Ой, котьоо: Виж какво търпи устатият шеф Петров от тъща си! (старата женица му разказва играта)
Гласувайте за статията

Шеф Петров се прави на голямата работа във Вип Брадър, но у дома е друго!

Шеф Петров успя да разплаче де що съквартирант има в Къщата на Вип Брадър 2017, а за малко да си изяде и боя. Зрителите отлично знаят и помнят как от първия ден на шоуто Борис Петров се превърна в чудовище за останалите.

шеф Петров

Шеф Петров живее с тъща си и не смее гък да каже пред нея

Великия везир очевидно избиваше комплекси като се заяждаше, обиждаше и дори кълнеше на поразия. Няма мъже, няма жени – всичко бе под ножа му. Ето обаче, че негови познати разкриха истината и причината за избухливия му и зъл нрав.

И тя е… мале мила! Оказа се, че шеф Петров дели един покрив не само с жена си, но и с тъща си. Да, готвачът отдавна живеел заедно с възрастната жена, която го строявала в две редици. А иначе много устатият мачо, не смеел гък да й каже.

„В неговия дом се слуша думата на жена му и най-вече на тъща му. Той си седи кротък като агне, горкият, и не смее да продума. Да го видите вкъщи, няма да го познаете – ни лук ял, ни лук мирисал. Каквото се каже от двете госпожи, това е. А недай си Боже тъща му да се ядоса. Така го навиква, че името си забравя“, коментират близки до фамилията източници.

И допълват, че шеф Петров трябва да се моли тайната му да не излезе наяве. И останалите съквартиранти да не разберат, че дели покрив с тъща си. Особено Тото от СкандаУ и Даниел Златков, които така ще го погнат, че ще го съдерат от подигравки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар