Истината за синовете на шеф Петров ще ви изненада!

Истината за синовете на шеф Петров ще ви изненада!
5 (100%) 1 vote

Шеф Петров често обича да говори за своите момчета, но пропуска една важна подробност.

Избухливият готвач с остър език не веднъж заплашваше в Къщата, използвайки името на по-големия си син. За наследниците на шеф Петров не се знае почти нищо, а и той не обича да говори за тях. Единственото, което не спря да изтъква е, че баткото като стой та гледай ще ступа и Тото, и Дани Златков, пише kliuki.bg.

Шеф Петров се гордее със синовете си

Шеф Петров се гордее със синовете си

Оказва се, тези закани трябва да се приемат доста на сериозно. Защото по-големият син на шеф Петров от първата му жена, не е просто уличен побойник! Младежът от малък се занимава професионално с бойни изкуства и има всички възможни пояси. Стигнал върха на реализацията си у нас, сега той ще замине за Виетнам.

Там ще продължи да се развива в избрана от него сфера, гонейки съвършенство. Така че „мъжете“ в Къщата да се надяват заминаването му да бъде преди финала на ВИП Брадър! Разбира се, малко е нелепо шеф Петров да се отбранява със сина си. Но пък е нелепо и да му налитат момчета на годините на наследника му.

Плод на любовта на готвача с неговата дългогодишна партньорка Милена е по-малкият му син Дани. Той също на няколко пъти спомена името му във ВИП Брадър. Момчето, надяват се и майка му, и шеф Петров, ще тръгне по стъпките не на батко си, а на баща си. Двамата ревностно пазят наследниците си от медийното внимание, защото знаят, че то може да ги съсипе. А момчетата застават плътно зад действията на баща си във ВИП Брадър.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар