След 70 години брак: Кралица Елизабет Втора и принц Филип се разделиха! (Пълни подробности за скандала)

След 70 години брак: Кралица Елизабет Втора и принц Филип се разделиха! (Пълни подробности за скандала)
2 (40%) 1 vote

Кралица Елизабет Втора и принц Филип се разделиха

След 70-годишен брак кралица Елизабет Втора и нейния съпруг се разделиха. Но привържениците на монархията може да си отдъхнат спокойно. Кралската двойка не са развежда официално. Изобщо не става въпрос за раздяла и развод. Просто съпруга на кралица Елизабет Втора се оттегля от служебните си ангажименти.

Кралица Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора и мъжа й се разделят

96-годишният принц Филип, херцог на Единбург, се пенсионира. И се отдава на по-спокоен живот.

Заради което се изнесе и от двopeцa. Hoвoтo мяcтo, ĸъдeтo тoй ще живее, вече е имeниeто нa ĸpaлcĸaтa фaмилия в Caндpингaм в гpaфcтвoтo Hopфoлĸ. Това е било винаги местото, ĸъдeтo ĸpaлицaтa и пpинц Филип са намирали cпoĸoйcтвиe, далеч от светлините на прожекторите.

Единственото неудобство ще е , че двамата с кралицата ще живеят на две различни места. Защото майката на принц Чарлз досега е била плътно до съпруга си, както и той до нея.

Херцогът на Единбург вече се занимава с различни дейности, които му се нравят много. Възрастният мъж се е отдал на любимото си четене, прави си разходки, пише писма и се наслаждава на спокойствието и живота си, без никакви кралски формалности, пише „Дейли мейл”.

Имението в Сандиграм си е един истински мини дворец, копие на това, където преди това е живял принца. Той разполага с уникална градина с размер, с разгърната площ от три хектара. Освен това двореца е обграден от огромен парк. Неговата площ е в размер на 243 хектара.

Съпругът на кралица Елизабет Втора може да се разхожда спокойно из него. И дори да не е самя в компания. Защото хората от селото също могат да се разхождат из него и да се наслаждават на красотата, и величието му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар