Мария съжалява за „ВИП Брадър“: На певицата й се искаше да…

Мария съжалява за „ВИП Брадър“: На певицата й се искаше да…
Гласувайте за статията

Мария чак сега осъзна, че е можела да спечели „ВИП Брадър“!

Фолк дивата Мария си тръгна от „ВИП Брадър“ по собствено желание още преди месец, но истината е, че можеше да остане и повече. Певицата беше сред любимите звезди на зрителите и даже можеше да спечели формата.

Мария

Мария съжалява за излизането си от „ВИП Брадър“

Договорът на изпълнителката на „Спомен“ се оказа само за три седмици, след което тя си прибра хонорара от шоуто. Ако беше останала да играе играта обаче, нищо чудно да беше стигнала много далеч, дори и най-далеч.

По последни информации Мария много съжалявала, че не е сега в Къщата. Тя гледала редовно „ВИП Брадър“ в последния месец и виждала себе си като реален претендент за титлата.

Със сигурност една такава титла щеше да повлияе много добре на имиджа на певицата, който пострада много при развода й с Християн Гущеров. Вместо това обаче тя избра просто да си прибере парите от шоуто и дотам.

Докато беше в Къщата, попфолк звездата събра немалко почитатели сред зрителите на шоуто. Тя беше първата, която се опълчи на Шеф Петров, който по онова време беше презиран от почти всички зрители.

Спечелените пари от „ВИП Брадър“ дойдоха доста добре на бюджета на Мария. Тя беше закъсала жестоко след развода си, тъй като не получи и стотинка от него.

Финалът е този петък и певицата ще бъде в публиката, както и всички изгонени до този момент съквартиранти. Факт е обаче, че тя можеше да спечели формата, ако бе издържала повече време в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар