Орхан Мурад втрещи с тези разкрития за Слави Трифонов! (ето какво заяви бащата на Сузанита)

0

Орхан Мурад сащиса феновете на Слави Трифонов!

Бащата на Сузанита – Орхан Мурад беше гост в предаването „Карамел“, в което говори отново за щерка си. Но и за познанството си със Слави Трифонов. Малцина може би знаят, но двамата се познават от много години, още от Консерваторията.

Слави Трифонов
Орхан Мурад много обича Слави Трифонов

Там те са били съученици, които обаче вместо на лекции и упражнения, предпочитали да висят по кафенетата наоколо. И да си „хортуват“ сладко-сладко.

„Когато Слави се появеше, винаги събираше хората около себе си и с часове го слушахме. Бе много забавен. И досега поддържам връзка както с него, така и с „Ку-ку бенд“, с усмивка си спомни за хубавите дни от младостта Орхан Мурад.

Той е категоричен, че за разлика от мнозина, които плюят по шоумена, той лично не е видял нищо лошо от него. Признава, че Дългия е огромен професионалист и че навремето не е очаквал чак такова развитие от него.

„Слави винаги е бил умен и талантлив, но честно казано, не съм и предполагал, че ще израсне толкова и ще стигне толкова далеч. За което го поздравявам и го уважавам безкрайно“, заяви Мурад.

Колкото до дъщеря си Сузанита, Орхан Мурад твърдо стои зад нея. И дори да не одобрява всичките й постъпки, е готов да я защити от всеки, който има наглостта да обижда едно 14-годишно дете.

„Давал съм и ще давам съвети на дъщеря си, стига тя да ми ги поиска. Другото е вмешателство и безсмислена упоритост, която може да има и обратен ефект“, убеден е музикантът. Той не е съгласен с ниското заплащане на много от родните големи творци, но знае в какво време живеем и че, за жалост, ценностите вече не са това, което бяха.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.