Шок: Решението на Алекс Богданска „закла“ Даниел Петканов! (ето докъде се стигна след предателството му)

Шок: Решението на Алекс Богданска „закла“ Даниел Петканов! (ето докъде се стигна след предателството му)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска е твърдо убедена, че ще постъпи така след края на формата!

Страшен семеен разрив между Алекс Богданска и Даниел Петканов разлюля Къщата на Вип Брадър 2017 снощи. Причината или поне първопричината бе в устатия шеф Петров. Който заяви на всеослушание, че не одобрява брака на двамата.

Алекс Богданска

Алекс Богданска смаза Даниел Петканов с решението си

Никога не го бил одобрявал, но си замълчал по време на сватбата. За което поиска прошка от своя „скъп“ приятел Дани Петканов. Думите на шефа разтърсиха младоженката Алекс Богданска, но това, което я уби, беше реакцията на мъжа й.

Лудия репортер не само не осъди готвача за думите му, но дори го прегърна и едва не му се обясни в любов. Съгласен, че бракът му с манекенката е бил прибързан. „Всички хора си мислят така и ще ни кажат същото навън. Което си е вярно, защото и аз бих посъветвал децата си да не го правят, да не избързват“, каканижеше Дани.

С всяка своя дума обаче той забиваше все по-дълбоко ножа в сърцето на младата си съпруга. Която за пореден път проля горчиви сълзи по негова вина. Бясна на Петканов, часове по-късно Алекс размислила и стигнала до идеята, че действително трябва да проверят чувствата си.

„Добре. Щом като и ти смяташ, че сме прибързали, то тогава нека се разведем като излезем оттук. Ще се разведем и ще видим какво ще стане. Ако наистина се обичаме, не пречи да се оженим отново, вече официално и със съгласието на всички“, заклала го Богданска, разкриват източници от предаването.

Дали тя наистина ще удържи на решението си от вчера, или ядът и болката ще отминат, това предстои да разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар