Грозно: Виж какво разкри Тото за влюбената в него Мегз! (този път Йонислав Йотов прекали)

Грозно: Виж какво разкри Тото за влюбената в него Мегз! (този път Йонислав Йотов прекали)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ отлично знае за чувствата на Мегз, но въпреки това го направи!

Тото от СкандаУ определено е симпатяга и любимец на зрителите на Вип Брадър 2017. Това, което направи снощи по отношение на Мегз обаче, е грозно и дори просташко. И не само, защото Миглена Каканашева е жена, но и защото той отлично знае какво изпитва към него.

Мегз

Тото от СкандаУ за пореден път с грозна постъпка към Мегз

Вече и зрителите са наясно с факта, че дизайнерката се поддаде на чара на рапъра и се влюби в него. Дали наистина, или под влиянието на Къщата и затвореното общество, в което се намира, не е ясно. Въпреки това обаче Тото от СкандаУ не биваше да говори така за нея.

Припомняме, че двамата с шеф Петров седяха на масата в трапезарията и обсъждаха кой как ще се прибере при семейството си ако излезе на елиминациите. И изведнъж на топа на устата на шефа застана Мегз. Която Борис Петров обвини, че е сама като куче… или като любимите му котки.

Тогава, без да се замисли какви ги върши, Тото вкара прословутата си ирония в действие и призна не само на шефа, но и на цяла България, къде живее Каканашева.

„Та тя няма дом, бе. Прадставяш ли си?! Живее в някакъв хотел. При цялата й кариера, бизнес и прочие, да се прибираш не в апартамента си, а в хотел. И на всичко отгоре плащала по 4000 лева на месец. Това е малоумно, брато, направо не е за вярване. Жал да ти стане чак“, каканижеше Тото от СкандаУ.

Тогава Мегз не чу думите му, но след като изгледа видеата от предаването, ще си даде за пореден път сметка, че любимият й Тото пет пари не дава за нея. Но дори и да е така, можеше да си затвори устата, категорични са потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар