Шеф Петров изкука: Място не може да си намери от яд, че го натириха! (виж какви ги ръси)

Шеф Петров изкука: Място не може да си намери от яд, че го натириха! (виж какви ги ръси)
Гласувайте за статията

Шеф Петров не е на себе си от яд, че не остана на финала!

Колоритният, но ужасно досаден шеф Петров не успя да се класира за финала на Вип Брадър 2017. Снощи той бе принуден да подвие опашка и да напусне Къщата – само на крачка от победата.

шеф Петров

Шеф Петров не иска да повярва, че Тото го размаза

Минути преди него си замина футболистът Даниел Златков. И тъкмо, когато Борис Петров вече предвкусваше победата си над Тото от СкандаУ, Ники Кънчев съобщи, че не рапърът, а той напуска формата.

Да изгуби от най-големия си враг в шоуто, за шеф Петров е било равносилно на самоубийство, това разкриха близки до обкръжението му източници. И още не могат да повярват на какво лицемерие е способен като в студиото на Кънчев провъзгласи Тото за победител. Наред с Даниел Петканов и Джулиана Гани.

„Какъв ти Тото, бе?! Шефът не беше на себе си като излезе. Бълваше змии и гущери, че някакви си загубени момченца, които никой не ги знае, успели да го изгонят. Но те щели да видят – той си имал парите, славата и успешния бизнес, а те и сто години да тичали срещу него, пак нямало да го стигнат“, смеят се източниците.

Веднага след излизането си от Вип Брадър, кулинарният гуру се отдал на чашката, за да теши мъката си. Заедно с жена си и свои приятели, готвачът хукнал към първия ресторант, за да се наприказва на воля, да се напие и да „накове“ зрителите и Тото.

„Но късмет извадиха, че излязох. Защото представете си да бяхме останали аз и Тото или аз и Златков вътре. Единия без другия не могат и тогава аз буквално щях да ги смажа. Сами щяха да си говорят в оставащите няколко дни“, насосвал шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шеф Петров изкука: Място не може да си намери от яд, че го натириха! (виж какви ги ръси)”

  1. мимокмок

    Ное. 07. 2017

    ЕГАТИ ЕЛЕМЕНТАРНИКА!!!!!

Добавете коментар