Голяма: Маргарита Хранова смая съквартирантите и зрителите на Вип Брадър! (стотици й се възхищават – виж тук)

Голяма: Маргарита Хранова смая съквартирантите и зрителите на Вип Брадър! (стотици й се възхищават – виж тук)
Гласувайте за статията

Маргарита Хранова изненада всички и си заслужи овациите!

Маргарита Хранова е един от финалистите на Вип Брадър 2017. Голямата ни певица е може би единствената истинска звезда под покрива на Къщата в Нови хан. Предвид факта, че повечето от участниците зрителите видяха за пръв път в мига, в който прекрачиха прага й.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова отсрами колегите си от предишните сезони на Вип Брадър

Въпреки това обаче Маргарита Хранова се превърна в любимка на мнозина с това, което показа. А именно човещина, естественост и огромна непринуденост. Все неща, които рядко виждаме сред звездите на формата.

За доказателство ще припомним издънките на Катя и Здравко от Ритон, мрънкането на Кичка Бодурова, грубия език на Ернестина Шинова, пиянството на Станимир Гъмов. И дори Йорданка Христова, която се изложи като предложи сама себе си за победител.

На фона на всички тях, Марги Хранова направо изби рибата. Тя се показа като един от най-добрите и миролюбиви съквартиранти в Къщата и по време на целия си престой не обиди никого.

Е, не съвсем. Хранова обиди Джулиана Гани с думите, че не иска да има дъщеря като нея. За което обаче вчера специално й поиска прошка. И прие със сълзи на очи извинението на Мегз към нея.

„Ето това е жена с главно Ж и човек с главно Ч. Браво на Маргарита Хранова, която доказа, че големите звезди първо са големи хора. Нула снобария, нула глезотия, нула надменност. Тя трябва да спечели формата, заедно с Даниел Петканов. Останалите първо да се погледнат в огледалото и сами да се оценят“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голяма: Маргарита Хранова смая съквартирантите и зрителите на Вип Брадър! (стотици й се възхищават – виж тук)”

  1. зрител

    Ное. 07. 2017

    Хранова №1

Добавете коментар