Океан от сълзи във Вип Брадър довечера: Любимите хора на съквартирантите ще скъсат сърцата им! (СНИМКИ)

Океан от сълзи във Вип Брадър довечера: Любимите хора на съквартирантите ще скъсат сърцата им! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Къщата на Вип Брадър 2017 ще се превърне в море от… сълзи!

Море от любов, но и океан от сълзи ще наводни Къщата на Вип Брадър 2017 довечера. За пореден път, както е било и в предишните сезони, съквартирантите ще могат да се срещнат с най-близките си и любими хора. Които ще влязат в дома им в Нови хан.

Вип Брадър

Джулиана Гани и останалите от Вип Брадър 2017 ще преживеят нещо уникално

Но, както знаем от преди, звездите няма да могат нито да говорят с близките си, нито дори да ги погледнат. Мисията им е да стоят като препарирани, докато роднините и семействата им ги прегръщат и шепнат нежни думи в ухото им.

Тото от СкандаУ няма да сдържи мъжките си сълзи при вида на своята майка, която го защитаваше и по време на елиминациите в студиото на Ники Кънчев.

Енджи Касабие ще може да прегърне любимия си съпруг, който ще й даде сили да издържи на напрежението и да остане желязна и силна до финала. А Джулиана Гани в типичния си стил ще изчурулика, че ще получи… сърцепръс… Заради факта, че прага на Къщата ще прекрачи обожавания й съпруг.

Най-интересна от всички обаче се очертава срещата на Алекс Богданска и баща й. Докато близките на останалите един по един пристигат в Нови хан, красавицата се разплаква. Защото предполага, че за нея няма да дойде никой.

Изведнъж обаче се появява баща й, който нежно я целува по главата. И я успокоява с единствените думи, които тя иска да чуе. Че я обичат и винаги ще бъдат зад нея. Тогава Алекс Богданска не издържа и плаче като малко дете, този път обаче от щастие.

Тази среща разтърсва Алекс Богданска

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар