Бременната Кейт Мидълтън е бясна на Уилям! Той доказа отново, че…

Бременната Кейт Мидълтън е бясна на Уилям! Той доказа отново, че…
Гласувайте за статията

Принц Уилям си навлече гнева на Кейт Мидълтън!

Третата бременност на Кейт Мидълтън се оказа най-скандална, поне що се касае до взаимоотношенията в семейството. Херцогинята не е доволна от съпруга си и вече не може да го крие, научи Kliuki.bg.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Кейт Мидълтън е бясна на принц Уилям

Принц Уилям изобщо не се интересувал от състоянието на жена си. Той я бил оставил на подчинените си и понякога даже не я виждал с дни.

Освен всичко друго, престолонаследникът вече избягвал да си ляга с Катрин. Тя не му се струвала така привлекателна, тъй като била наддала сериозно заради бременността си.

Това е често срещан проблем при доста двойки. Много мъже вече не се възбуждат от бременните си жени и така се получава спад в сексуалните им взаимоотношения.

При Кейт Мидълтън и принц Уилям се получило точно така. Двамата не си били лягали заедно, в брачния смисъл на думата, от поне месец, което е наистина много за женена двойка.

Отношението на сина на принц Чарлз било подобно и по време на предишните две бременности на жена му. Тогава обаче все пак от време на време се прежалвал да си легне с нея, а и като цяло бил по-отговорен към целия процес.

Припомняме, че Кейт и Уилям имат един син на име Джордж и една дъщеря на име Шарлот Елизабет Даяна. Сега очакват и третото си дете, което все още не се знае дали ще бъде момиче или момче.

Кейт Мидълтън искала момиченце, за да се сформира по-голямо женско царство в семейството. Мъжът й обаче си мечтаел за още един син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар