Ти да видиш: Какво се случва с Преслава? (Певицата претърпя пълна промяна)

Ти да видиш: Какво се случва с Преслава? (Певицата претърпя пълна промяна)
Гласувайте за статията

Преслава вече не е същата, каквато беше

Преслава е претърпяла пълна промяна. Хитовата изпълнителка не е такава, каквато доскоро беше. Луда, купонджийка, свободолюбива и щура певица. Нищо такова вече няма в Преслава.

Преслава

Преслава обича да прави салати на гаджето си

Гласовитката от Добрич се е превърнала в примерна домакиня. Но и очите й вече не са същите. В тях грее безумния пламък на любовта, а фолкаджийката не спира да се усмихва от щастие.

На тази нейна трансформация не могат да повярват дори и най-близките й приятелки.

Топ звездата на „Пайнер” умело върти тенджерите и тиганите и не спира да угажда на гаджето си Павел Лазаров. Първо Преслава започна да катери върхове. Тя стана страстна планинарка, като преди това бе винаги във вихъра на купона и не спираше да се весели до откат.

Сега Преси вече е прилежна домакиня. Преди тази дума предизвикваше единствено сърбеж и отвращение, сега певицата вече щастливо се усмихва от кухнята. Където прилежно приготвя салата и основно на любимия си мъж.

Преслава определено доказа, че е сръчна в ръцете. Тя документира с видео как се вихри в кухнята. И прави салата за любимия си. Наблегна на традиционното, но пък го направи както трябва, видя се от клипа, който поп фолк дивата пусна по социалната мрежа.

На него тя професионално къса марулята и умело нарязва доматите и краставиците. А от дивана гаджето й Павел Лазаров внимателно следи какви ги върши неговото момиче.

„Е, той лежи на дивана и ме няблюдава. До мен е. Щастливи сме”, не спира да каканиже на видеото Преси. След което тя приготви и още изненади, с които зарадва мъжа си. Определено певицата се държи вече като омъжена жена.

Тя обаче не забрави да подчертае, че Павката й дава да прави само салати. Иначе в кухнята той е истински шеф готвач и винаги успява да я изненада с всякакви завъртяни вкусотии, похвали се самата тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар