Супер скандал: Деси Цонева кара 8-годишния си син да пие ракия? (Спи ли прокуратурата и институциите)

Супер скандал: Деси Цонева кара 8-годишния си син да пие ракия? (Спи ли прокуратурата и институциите)
Гласувайте за статията

Деси Цонева произведе поредния скандал

Деси Цонева отдавна втрещи всички с пиянските си изцепки и безконечните си любовни авантюри. Щерката на покойния журналист Димитър Цонев вече не впечатлява никого с хулиганското си поведение.

Деси Цонева

Деси Цонева кара сина си да лющи ракия от малък

Това си е нейния личен живот. Но последният клип, който самата водеща качи в социалните мрежи, буквално втрещи всички. На него тя показа колко безотговорна майка е, пише HotArena.

Клипът е заснет в Милано. Където Деси Цонева е с 8-годишния си син Янчо и вероятно дъртия си любовник-Явор Стефанов.

На видоематериала се вижда как майката тика до устата на невръстното си момче чаша с ракия и го кара да пие. Детето обаче не иска, но не защото не пие, а защото за него това не е „ракията на дядо”.

„Не пия такава циганска ракия. Пия само от ракията на дядо”, настойчиво отблъсква желанието на родителката си невръстното момче. Майката обече не се примирява с отказа на сина си. Тя настоява нейния Янчо да опита лютата грапа с довода, че това била „ракията на Берлускони”.

„Направо изпий светаааа.Направо, това не е прясна ракия”, отегчен й отвръща малкия Янчо.

Видеото буквално втрещи онлайн потребителите. Те недоумяват как малкото дете не играе или не ходи на училище, а непрекъснато обикаля с майка си. И е непосредствен свидетел на нейните пиянски изцепки, както и на любовните й турове с различни мъже.

Този скандал напомня този, преди две години. Тогава във видео майка караше невръстните си деца да пушат цигари и да пият кафе. Тогава социалната мрежа изригна. И възмутените хора поискаха прокуратурата и Агенцията за закрила на децата да се заеме с конфузния случай. Къде спят институциите, не трябва ли същото да се случи и с Деси Цонева, питат във форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Супер скандал: Деси Цонева кара 8-годишния си син да пие ракия? (Спи ли прокуратурата и институциите)”

  1. зрител

    Ное. 07. 2017

    Тази е най-големият боклук.Той баща и защо умря от нея и от нейния разпасан начин на живот.Не мога да се начудя тоя Таков как се е решил да направи дете на тая разпоретина.

Добавете коментар