Брад Пит с тежки думи към Анджелина Джоли: Никога да не си щастлива! (За какво я прокле актьора)

Брад Пит с тежки думи към Анджелина Джоли: Никога да не си щастлива! (За какво я прокле актьора)
Гласувайте за статията

Брад Пит не може да се примири с щастието на Анджелина Джоли

Брад Пит сипе тежки клетви по съпругата си. Припомняме, че една от най-харесваните двойки в Холивуд се разделят. Доскоро клюките клоняха към помирение и повторно събиране, но нещата никак не са розови. Защото Анджелина Джоли вече гледа напред и няма никакво намерение да се връща в обятията на блондина.

Анджелина Джоли и Брад Пит сипят клетви един към друг

Звездата не един и два пъти е споделял, че заради Анджи е посегнал към чашката. Защото тя го обвини, че той прекалява с алкохола и дори налита на бой на децата си. Заради което Брад Пит си „посипа главата с пепел” и дори тръгна на психоаналитик, за да си върне семейството.

Но сега нещата вече са повече от ясни и те не са никак добри за блондина. Става ясно, че Анджелина Джоли няма да се върне отново към него. Защото вече се е ориентирала към богат британец, с когото планира дори да мине отново под венчило.

Но преди това трябва да получи развод от 53-годишната холивудска знаменитост.

„Анджелина никога няма да бъде щастлива в любовта! Независимо с брак или не. И единствената причина за това е самата тя!Защото не умее да прави компромиси. И така губи мъжете до себе си”, сипе тежки клетви по неин адрес мъжа й.

Не се знае дали думите на Брад Пит са продиктувани от наранено его, от все още незатихнала любов или добро познаване на партньора. Все пак Брад и Анджелина Джоли живяха заедно дванадесет години, като последните две като официална двойка.

Дали пък наистина Анджи е от тези жени, с които мъжете живеят трудно, защото не умеят или не искат да правят компромиси.А може би новият й партньор може да се окаже сродната й душа, кой знае? Единствено времето ще покаже!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар