Въпреки благословията: Даниел Петканов рухна след срещата с бащата на Алекс Богданска! (истината е шокираща)

Въпреки благословията: Даниел Петканов рухна след срещата с бащата на Алекс Богданска! (истината е шокираща)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов се помири с бащата на Алекс Богданска, но самият той рухна след това!

Снощният епизод на Вип Брадър 2017 увеличи потреблението на носни кърпички. То не бяха сълзи, то не бяха сополи от зрители и съквартиранти. Особено заради Алекс Богданска, която най-после потъна в обятията на баща си.

Алекс Богданска

Алекс Богданска и баща й накараха Даниел Петканов да усети липсата на своите близки в Къщата

След като всички около нея посрещаха своите близки, които ги уверяваха колко много ги обичат и подкрепят, Александра се срина тотално. Манекенката беше убедена, че за нея в Къщата няма да дойде никой. И, че родителите й не искат да я виждат след сватбата с Дани Петканов.

Е, сладураната не позна. Татко й не само влезе в Къщата, но и даде благословията си за този неочакван и дори прибързан брак. Очите на Алекс светнаха като видя как баща й прегръща зет си. А самият Дани сякаш не вярваше на случващото се.

След като видя гърба на тъста си обаче и всички останали се разотидоха един по един, Даниел Петканов рухна. За пръв път той даде воля на чувствата си и на това, което го измъчва. А именно фактът, че за самия него не дойде никой, разкриха източници от кухнята на медията.

Лудия репортер почти през цялото време беше зает да успокоява жена си и да бърше сълзите й. Но след като при Александра нещата си дойдоха на мястото, той се замисли за себе си. И за това, че очевидно неговите родители не искат и няма да приемат снаха си.

Липсата на близките на Петканов се стори жестока и грозна и за самите съквартиранти. Които се опитаха да му дадат сили и да го окуражат да гледа по-ведро на бъдещето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Въпреки благословията: Даниел Петканов рухна след срещата с бащата на Алекс Богданска! (истината е шокираща)”

  1. Йееееееееееее

    Ное. 09. 2017

    Чудя се на тези родители – и така, и така се ожениха децата им и без тяхното съгласие – какво си мислят, че правят като им помрачават хубавия момент. Вместо да се сещат с радост за сватбата си, винаги ще си спомнят и неприятното чувство, породено от родителската „любов“

Добавете коментар