Не само за храна е гладна: Сашка Васева забърса младо агънце докато е във Вип Брадър! (истината сащиса всички)

Не само за храна е гладна: Сашка Васева забърса младо агънце докато е във Вип Брадър! (истината сащиса всички)
Гласувайте за статията

Сашка Васева няма равна, направо изби рибата с това лъвче!

Дупнишката Мадона Сашка Васева не може да засити глада си. Както се оказа обаче, той е не само за храна, но и за любов. Смаяни очевидци разкриха как изпълнителката на „Левовете в марки“ се е облажила с младо агънце. Докато се води живуща в Къщата на Вип Брадър.

Сашка Васева

Сашка Васева си пада отдавна по млади лъвчета, явно не само за храна е гладна фурията

Това се случило по време на едно от последните й участия. Както знаем, Сашка Васева и останалите имат правото да напускат Нови хан, за да изпълняват вече поети навън ангажименти.

През едно от участията й скицата си харесала 20-годишно атлетично лъвче, което видимо се кефело на парчетата й. Сашка не спирала да му се усмихва от сцената, а след като изпълнила репертоара си, поканила агънцето на сепарето си, пише „Галерия“.

„Щяхме да си глътнем дъвките от шока. Започна Сашето да го черпи, да вдига едни наздравици, да се хили като полудяла. А после гушна момчето и го нацелува по бузите. Ама това си е Сашка-Стомашка – види ли младо и хубаво, налита. Пък ако стане, стане“, коментират източниците.

Историята не пише какво е станало по-нататък и дали двамата са се усамотили някъде след участието й. Припомняме обаче, че Сашка Васева и мъжът й Христо Бакърджиев имат доста отворен брак. В който изневерите не са повод за раздяла.

Дай Боже всеки му, ще кажат някои. Докато други със сигурност ще започнат възмутено да цъкат с език и да чукат на дърво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар