Мръсна игра: Даниел Петканов отпада на финала! (виж кой грабва победата в последния момент)

Мръсна игра: Даниел Петканов отпада на финала! (виж кой грабва победата в последния момент)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов беше гласен за победител във Вип Брадър 2017!

Жесток удар ще понесе зевзекът Даниел Петканов, при това само на крачка от финала на Вип Брадър 2017. Както отдавна се разбра, Лудия репортер беше уговорен за победител на сезона още от самото начало. Затова и с жена му Алекс Богданска разиграха всички тези романтични сценки пред очите ни.

Даниел Петканов

Даниел Петканов ще трябва да отстъпи голямата си победа на любимеца на зрителите Тото от СкандаУ

Е да, ама нещата в живота лесно се обръщат. Мръсен номер отнема победата на Дани Петканов, за да изпрати на негово място друг. А именно красивият рапър Тото от СкандаУ. Да, продуцентите на шоуто видели любовта на зрителите към Йонислав Йотов и светкавично пренаредили картите.

Очаква се в петък именно Тото от СкандаУ победоносно да грабне титлата любимата звезда на България. Един поглед в страницата на формата в социалната мрежа е достатъчен, за да се разбере, че зрителите симпатизират най-много на него.

А и с Тото се прави препратка към сезона на Джино Бианкалана, който спечели всички с откровеността си и готиния си характер. Макар никой преди това дори да не го беше виждал. Сега Йонислав е почти същия – избухва на моменти и дори скача на бой, но показва огромно сърце и интелект на будно момче.

„Да не говорим, че фенките му отвън пищят, та се късат. А Даниел Петканов хората започнаха да го смятат за загубеняк, мекушав и слаб мъж. Нещо, което просто няма как да го задържи последен на финала“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар