Нов удар за Алекс Богданска: Сватба с Даниел навън няма да има! (баща й излъгал пред камерите – виж тук)

Нов удар за Алекс Богданска: Сватба с Даниел навън няма да има! (баща й излъгал пред камерите – виж тук)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска може да се надява на втора сватба, но такава няма да има!

Снощната вечер беше най-щастливата в живота на Алекс Богданска. Поне след тази от сватбата й с Даниел Петканов. Както видяхме, красавицата най-сетне падна в прегръдките на баща си. Който се оказа по-отстъпчив от майка й и дойде да я види в Къщата на Вип Брадър.

Алекс Богданска

Алекс Богданска вярва, че родителите й ще вдигнат втора сватба, но жестоко се лъже

Още от вратата Милан Богдански широко се ухили и поздрави топло зет си Даниел Петканов. Като да не повярваш, двамата дори се прегърнаха. Абе, любов голяма… Само че се оказа, че всичко това е било просто от възпитание и най-обикновен цирк пред камерите.

На Милан Богдански буквално му прилошало след като разбрал не само, че сватбата на дъщеря му и Лудия репортер е била истинска, но и че двамата искат да се женят втори път. Това съобщи самият Дани на тъста си като си вярваше, че ще го зарадва.

„Да се зарадва ли?! Та Милан едва не припадна, горкият. Той и жена му една сватба едва преживяха, та камо ли две. Да канят гости, да се правят на щастливи и да женят отново дъщеря си за този, който я вкара в клиника на успокоителни. Тая работа няма да я бъде. Жалко само, че Алекс Богданска още вярва на това, което й се иска“, коментират близки до семейството й източници.

Истината всъщност била една. И тя е, че родителите й тайно се надявали като излезе от формата да си отвори очите. И още през първите седмици от този фарс, наречен брак с Даниел, да осъзнае, че двамата нямат нищо общо. А после разводът е най-лесното и бързо нещо на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар