Ивайла Бакалова си вкара таралеж в гащите с Веско Брадата! (Виж какви ги върши любовника й)

Ивайла Бакалова си вкара таралеж в гащите с Веско Брадата! (Виж какви ги върши любовника й)
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова на знае на кой свят се намира

Ивайла Бакалова е шашната от новия си любовник Веселин Денков, по-известен като Веско Брадата. Той върти едни от най-вървежните кръчми в столицата но има огромен недостатък. Маститият богаташ е по-голяма циция и от дърт евреин.

Ивайла Бакалова се насади на пачи яйца

Пословичната му стиснатост е добре позната сред бизнес средите в столицата. Веско Брадата не само че цепел стотинката на две. Той всеки ден засичал километража не само на личното си возило, но и на служебните си коли.

Въпреки че са заедно от няколко месеца, досега той не е купили чифт обувки на Мис България 2001, какво да говорим за по-скъпи дарове.

В началото дребнавостта на новия й любовник я забавлявало. Миската била навикнала на щедри мъже и друго отношение към нея. Затова тя все още се движела с бизнесмена, тъй като го имала повече като атракция и забавление с неговите чудатости.

Все пак това, което правел гаджето й й идвало и на нея в повече. Той не давал две евро за минерална вода, когато отивал в чужбина. Пиел само и единствено вода от чешмите. Въпреки че не си знаел парите, той не спал в собствения си апартамент в Дубай.

Предпочитал да гостува на Ивайла Бакалова, която от години живее в богатото арабско емирство с дъщеря си. Той се оправдавал, че разстоянията са големи и не искал да блъска по дубайските магистрали, а да е по-близо до любимата си.

Но номерата му все по-рядко минавали, а Ивайла Бакалова го разбрала защо постъпва така. И все по-често го сравнявала с бащата на дъщеря си Румен Гайтански-Вълка. Босът на боклуците осигурил петцифрена издръжка на дъщеря си и жената, която я родила. Той не искал нищо да липсва на любимите му същества. Заради тази негова щедрост Ивайла Бакалова си живеела като царица в Дубай с щерка си Рая.

„На Ивайла започна да й писва от Веско. Тя няма нужда от парите му, може сама да си плаща сметките по заведенията. Само че той е много стиснат и на нея вече й идва до гуша.Въпрос на време е кога ще го разкара”, коментират близки до миската.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ивайла Бакалова си вкара таралеж в гащите с Веско Брадата! (Виж какви ги върши любовника й)”

  1. 123

    Ное. 08. 2017

    Време е да си плаща за удоволствията,остаря ,стана още по грозна, а на фронта има млади оборотни ,красиви и умни момичета .

Добавете коментар