Алекс Богданска отврати зрителите: Любовта й към Дани се оказа фарс! (виж как разкри лъжата си)

Алекс Богданска отврати зрителите: Любовта й към Дани се оказа фарс! (виж как разкри лъжата си)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска опита да се представи като добра актриса, но се издъни на финала!

Младоженката Алекс Богданска или Алекс Петканова, както се води вече по мъж, отврати зрителите на Вип Брадър 2017. В опита си да се направи на световна актриса, милата се издъни жестоко. При това точно на финала.

Алекс Богданска

Алекс Петканова така преигра, че никой вече не й вярва. Всичко прилича на огромен фарс

Падението й беше снощи. В мига, в който Ники Кънчев съобщи, че шестият, който напуска Къщата, е Даниел Петканов. Реакцията на Богданска втрещи всички. Тя веднага скочи, отказвайки да повярва на ушите си.

То не беше тръшкане, то не бяха викове, то не беше вой на умряло. Искала тя да излезе, но Дани да остане. Молеше Биг Брадър да не го пуска, вкопчила се в него като пиявица. Дотук добре – да речем, че някой можеше да хване вяра на огромната й любов и задушаваща болка.

Пита се обаче как при подобна мъка, само три минути по-късно Алекс Богданска вече се хилеше до уши и се шегуваше с останалите съквартиранти. Тя дори не отиде с Даниел Петканов до входа на Къщата, както направи Тото от СкандаУ и то, за да изпрати обикновен приятел в лицето на Даниел Златков.

„Тази жена се оказа по-гнусна от очакваното. Циркът беше пълен, само дето не го изигра добре. И в това не я бива. Всички видяха колко е фалшива. Поне да не се беше тръшкала като невменяема тая овца“, коментират бесни потребители в мрежата.

Припомняме, че още преди седмици, когато излезе Цуни, Албена Вулева категорично заяви името на тазгодишния победител във формата. Странно или не, но то беше… именно Алекс Богданска. Оттам нататък си тълкувайте сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар