Шок: Джулиана Гани измества Тото от СкандаУ на финала! (Джугани-Боздугани грабва победата)

Шок: Джулиана Гани измества Тото от СкандаУ на финала! (Джугани-Боздугани грабва победата)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани ще измести любимеца Тото от СкандаУ на финала!

Шокираща новина дойде от кухнята на Нова телевизия. Осведомени източници разкриха, че на големия финал в петък, Тото от СкандаУ ще бъде отвян от… Джулиана Гани. Е, това вече беше неочаквано.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ ще бъде отвян от Джулиана Гани, за ужас на зрителите

До вчера за победител във формата се спрягаше Даниел Петканов, който обаче изненадващо за цяла България напусна Къщата на шесто място. Вътре остана съпругата му Алекс Богданска, която разигра невиждано театро на рев и мъка по любимия.

Днес, когато вече всички стискат палци за Тото от СкандаУ – убедени, че той е най-достойният за победител, името на Малката Джулка отново о.ра пейзажа.

Джугани-Боздугани, както я наричат някои по форумите, е фаворит за победата. Но, разбира се, не за зрителите, а за продуцентите на Вип Брадър 2017. Ако се върнем назад в спомените, ще си припомним как този сезон силиконовата гърла винаги бе хвалена и поощрявана от водещите и коментаторите.

„Джулиана Гани беше изкарана едва ли не академик. Умна била, начетена била. Абе, пълен абсурд. Очевидно идеята тук е да рекламират типа мацки като нея и да ги представят за голямата работа. Класа, няма що! Жалко за Тото и жалко за голямата Марги Хранова“, коментират потребители в мрежата.

Истината е, че във Фейсбук масово хората припознават Тото от СкандаУ за свой любимец и вече толкова пъти го спасяваха от номинации с огромен брой гласове. Ако блондито обаче наистина е нарочено за победител, няма сила на света, която да попречи на продуцентите да я короноват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Джулиана Гани измества Тото от СкандаУ на финала! (Джугани-Боздугани грабва победата)”

  1. Няма що

    Ное. 09. 2017

    Ако това напомпано чудовище победи, егати примера за нацията. Джукеста, цицореста надута кукла, която се е самозабравила ,заради хвалебствията на евтин селянин- нейния съпруг.

Добавете коментар