Бомба: Не Никол е разделила Григор Димитров и Шарапова, а… (ВИЖТЕ КОЯ)

Бомба: Не Никол е разделила Григор Димитров и Шарапова, а… (ВИЖТЕ КОЯ)
Гласувайте за статията

Григор Димитров е сред най-търсените мъже в цял свят и е логично да е имал доста бройки в своя живот!

Миналото на Григор Димитров с жените е наистина много богато. Досега той е имал само две сериозни връзки, но още куп красавици са минали през леглото му.

Григор Димитров и Маша

Григор Димитров е изневерил на Мария Шарапова

Една от тях е Южени Бушар. Канадската тенисистка бе спрягана за изкушението на Гришо още преди години, но онова, което досега не се знаеше, е, че именно тя го е разделила с Мария Шарапова. Българският тенисист изневерил на Маша с канадката, което сложило края на връзката му с рускинята.

Любовта му с Бушар също не продължила много след това. Гришо не изпитвал към нея нищо повече от сексуално привличане.

Говори се обаче, че и до днес канадката го търсела и от време на време се опитвала да се намърда в леглото му. Макар да е сериозно обвързан с Никол Шерцингер, тя била готова да го раздели и с нея.

Южени е считана за една от най-привлекателните тенисистки в света. Може да не е световна класа на корта, но определено може да оплакне мъжкото око.

Григор Димитров е силно харесван от жените. Това вече е повече от ясно, след като той е този, който командва парада във всяка връзка.

Може би Гришо още щеше да бъде с Маша, ако не й бе изневерил. Двамата определено изглеждаха един за друг, но ангелите на почти всеки мъж са слаби.

Дали ще измени и на Никол, не се знае. А може би вече го е правил, защото се говори, че продължава да си ляга с Южени Бушар от време на време.

бившата на Григор Димитров

Това е уникалната Южени Бушар

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Не Никол е разделила Григор Димитров и Шарапова, а… (ВИЖТЕ КОЯ)”

  1. Абе

    Ное. 09. 2017

    Гришо е дришо. Дано Маша си намери някой свестен.

Добавете коментар