Нов удар за Дани Петканов! Остава безработен след ВИП Брадър?!

Нов удар за Дани Петканов! Остава безработен след ВИП Брадър?!
Гласувайте за статията

Дани Петканов вече е на свобода, но тепърва ще се сблъсква с редица трудности.

Дани Петканов влезе във ВИП Брадър като Лудия репортер и излезе като уравновесен и щастлив женен мъж. Тази трансформация стана пред очите на зрителите. Мнозина от тях не повярваха, че всички, което виждат е истина. Все пак, риалититата винаги вървят ръка за ръка с конспиративни теории, узна kliuki.bg.

Дани Петканов остава безработен заради жена си?

Дани Петканов остава безработен заради жена си?

Но дали стария Дани Петканов ще се върне след ВИП Брадър? Той стана популярен преди години с откачените си репортажи, бълващи простотия и порнография в големи дози. Дай му само да целува момичета по улиците, да мачка техните прелести или да си говори мръстотии с разкрепостени мадами. Цяло лято прекара на Слънчака, където се отдаде на сериозен разврат.

А сега целият му този имидж рухна във ВИП Брадър! Зрителите видяха едно коренно различно момче, което на всичкото отгоре вече е женено. Самият Даниел се пошегува в Къщата, че е работил на три места, но не знае дали на две от тях още ще го искат. Той благодари в национален ефир на шефа си Милен Цветков за цялата подкрепа, която му е оказвал.

Но дали двамата ще продължават да работят заедно и след риалитито? Дани Петканов не крие, че ще му е трудно да се върне към образа на Лудия репортер след всичко, което преживя във ВИП Брадър. Освен в „Часът на Милен Цветков“, той се подвизава и в предаване по радио Нова нюз, както и с няколко формата в онлайн платформа за видеосподеляне, пише hotnews.bg.

На първото и на третото място работата му е гарантирана именно заради безкрайните простотии. А сега на Дани Петканов май вече не му е до тях. А и няма да му прилягат на имиджа…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар