Мъжът на Сашка Васева й нанесе най-големия удар! Отпадането от „ВИП Брадър“ е нищо в сравнение с това

Мъжът на Сашка Васева й нанесе най-големия удар! Отпадането от „ВИП Брадър“ е нищо в сравнение с това
Гласувайте за статията

Сашка Васева е напълно сломена и съсипана!

Фолк дивата Сашка Васева от няколко дни е като цапната с парцал, след като узна, че представянето й във „ВИП Брадър“ не е било от най-добрите. Сн0щи тя отпадна от шоуто, но след това мъжът й я е довършил у дома.

Сашка Васева и Христо Бакърджиев

Той предрече на жена си Сашка Васева, че няма да се върне на сцената никога

Бизнесменът Христо Бакърджиев й казал в лицето онова „аз ти казах“, което всички толкова много мразят. Години наред й повтарял, че никога няма да се върне на сцената и сега смятал, че това се е доказало.

Сашка Васева имаше огромната амбиция да спечели „ВИП Брадър“, с което да възроди кариерата си. Тя влезе в Къщата, за да я обикнат отново хората, но в предаването от нея видяхме единствено една голяма лакомия и ядене на поразия.

Певицата е в пенсия откакто се е омъжила. Съпругът й явно е от патриархалния тип, който смята, че жената трябва да стои у дома и да си гледа семейството.

Сашка се е отказала от скандалния си начин на живот именно заради децата си. Тя счела за необходимо да спре с разголванията по нощни клубове и кръчми, след като вече е майка.

Това продължава вече 17 години. Децата й обаче пораснаха и затова Васева отново има желание да бъде на сцената.

През всичките тези 17 години Христо Бакърджиев й повтарял, че няма да се върне на сцената и да не таи надежди. Тя обаче до последно не вярвала.

„Исках да се върна, за да оставя нещо на децата си, преди да ослепея напълно. Сега обаче разбирам, че нищо не съм направила в този формат.“ – изплака болката си певицата.

Както е известно, тя вижда само с едното око, и то не много добре. Има вероятност до 10 години да стане напълно сляпа, което ще е голям удар за нея и всичките й близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мъжът на Сашка Васева й нанесе най-големия удар! Отпадането от „ВИП Брадър“ е нищо в сравнение с това”

  1. Сашка беше железна

    Ное. 11. 2017

    Сашка се представи даже много добре – един неочаквано интелигентен, позитивен, усмихнат, земен и топъл човек. Даже и хапването го правеше красиво.

Добавете коментар