Джулиана Гани е истинска тигрица в леглото: Виж как и колко го прави с мъжа си!

Джулиана Гани е истинска тигрица в леглото: Виж как и колко го прави с мъжа си!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се оказа опасна не само на външен вид!

Силиконката Джулиана Гани е сред големите претенденти за титлата във „ВИП Брадър“, но истината е, че престоят й в Къщата е бил истински кошмар за нея. Това е така най-вече заради това, че трябваше 2 месеца да стои далеч от съпруга си.

Джулиана Гани

Джулиана Гани няма умора в любовта

Именно Станимир е мъжът, който я ощастливява най-много навън. Той я прави щастлива във всеки един смисъл.

Двамата са двойка от 2 години, като за това време са доказали любовта си. Приятелите им твърдят, че двамата са изключително страстни любовници и правят секс от сутрин до вечер.

Когато отидели някъде с приятели на почивка, Джулиана и Станимир изобщо не излизали от стаята си. Те се отдавали изцяло един на друг.

Според мълвата, макар Джули да е само на 26 г., тя вече имала сериозен опит зад гърба си. Не един и двама мъже са минали през леглото й и затова плеймейтката знаела отлично как да задоволява максимално мъжа си.

Силиконката и съпругът й се отдавали на интимност по цели дни. Когато и двамата нямали работа през деня, те не ставали от леглото. Рекордите на Станимир стигали до 10 пъти дневно, за което голям принос имала и Джулиана Гани, разбира се.

Клюката твърди, че плеймейтката и съпругът й били стигнали до този етап, в който търсели разнообразието. Затова често се отдавали на интимности в банята, асансьора и на други интересни места.

Няма съмнение, че Станимир Ташев е късметлия с толкова всеотдайна жена. По всяка вероятност му е било много трудно да стои на сухо цели 2 месеца, но това ще свърши само след ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар