Родителите на Даниел Петканов не му простиха след „ВИП Брадър“

Родителите на Даниел Петканов не му простиха след „ВИП Брадър“
Гласувайте за статията

Даниел Петканов обиди жестоко родителите си и те още не могат да му простят!

Лудия репортер се опита да грабне „ВИП Брадър“ като свой златен шанс да оправи имиджа си, но вместо това нещата в живота му се сринаха. Даниел Петканов трябва да понася критиките на родителите си, които не са съгласни по никакъв начин с това, което той направи в Къщата.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Александра Богданска все още е грешница в очите на родителите на Даниел Петканов

Те все още били бесни от сватбата на журналиста с Александра Богданска, която ненавиждали от дъното на душата си. Смятали я за повърхностна и доста лукава.

Всъщност възрастните хора още не са й простили за начина, по който тя нарани техния син. Преди година му изневери многократно и му разби сърцето.

Даниел Петканов обаче й прости и се венча за нея във „ВИП Брадър“. Решение, с което родителите му не са съгласни изобщо.

Неслучайно те не се появиха в Къщата, когато всички близки на съквартирантите дойдоха. Дани остана без посещение, което говори достатъчно.

След като излязъл от Къщата, Лудия репортер се чул и видял с майка си и баща си, но те не променили мнението си. Все още считали Алекс за крайно неподходяща жена за него и не й вярвали.

Нещо повече, родителите му силно го упрекнали, че се е оженил за нея в Къщата. Те не можели да повярват, че синът им е способен на подобна щуротия.

Самият журналист разкри, че неговите родителите са скромни хора и не обичат показност. Майка му е учителка по история, а баща му вече е пенсионер. Най-вероятно за това не се появиха нито веднъж в студиото на „ВИП Брадър“, даже по телефона отказаха да се включат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар