Часове преди финала: Гаврата на „ВИП Брадър“ е голяма, аутсайдерът ще спечели шоуто!

Часове преди финала: Гаврата на „ВИП Брадър“ е голяма, аутсайдерът ще спечели шоуто!
Гласувайте за статията

„ВИП Брадър“ е приготвил най-голямата си гавра за накрая!

Остават едва няколко часа до края на „ВИП Брадър 2017„. Тази вечер ще стане ясна новата любима звезда на България.

ВИП Брадър 2017

Разбра се кой ще спечели „ВИП Брадър“

Нещата обаче започват да имат предизвестен край. Според в. „Уикенд“, победител от предаването ще излезе Александра Богданска.

Манекенката изглежда като абсолютен аутсайдер във финалната петица, тъй като изкара доста пасивно престоя си в Къщата. Тя обаче е определена от екипа на шоуто за победител.

Продуцентът и сценаристите били на мнение, че Алекс е идеалният шампион на формата, понеже сезонът е любовен. Нейната любов с Даниел Петканов, за когото се и омъжи, беше сред главните сюжетни линии на шоуто тази година.

Всъщност Алекс и Дани още преди да влязат се били разбрали, че един измежду тях ще спечели. Първоначално идеята била за Лудия репортер, но след като той бе разкрит твърде рано от зрителите и всички заподозряха, че е готвен за шампион, екипът на предаването решил да изненада всички и да направи победител Богданска.

Другите изграчи на финала изглеждат далеч по-големи фаворити, но няма да ги огрее. Мегз, Тото, Марги и Джули ще бъдат победени от Александра Петканова.

До този момент Алекс изглеждаше като аутсайдера на финала. Всички анкети в социалната мрежа я посочват за първата излязла довечера. Това обаче няма да се случи.

Явно ще станем свидетели на грандиозен обрат, подобен на този, в който спечели Златка Димитрова. Тогава никой не слагаше Злати в сметките, а тя взе, че победи. И до днес обаче тази победа стои като черно петно в историята на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар